ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

e-learning

 

Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ έχουν ενεργοποιήσει εκτός την κλασική δια ζώσης εκπαίδευση και την εκπαίδευση με την χρήση του διαδικτύου ( e-learning ή online εκπαίδευση ). 

Με την ενσωμάτωση και χρήση της καλύτερης επαγγελματικής πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης μπορούμε και προσφέρουμε μαθήματα σ’ όλους είτε είναι υποψήφιοι για Διαγωνισμούς Δημοσίου είτε είναι φοιτητές ή φοιτήτριες και ενδιαφέρονται για Πανεπιστημιακά Μαθήματα .

Η εικονική τάξη ( virtual class ) που δημιουργείται στο περιβάλλον σύγχρονης εκπαίδευσης δεν υπολείπεται σε τίποτα μαθησιακά από το περιβάλλον της κλασικής τάξης.


Ειδικά για τις κατηγορίες μαθημάτων 

Διαγωνισμοί Δημοσίου

  • Μπορούμε και υποστηρίζουμε πλέον και υποψήφιους οι οποίοι δεν μπορούν να μεταβούν στη κεντρικό μας φροντιστήριο και διαμένουν σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και στο εξωτερικό.

  • Πχ. Το νέο τμήμα για τον 28ο εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που ξεκινά στις 30 Απριλίου είναι καθαρά διαδικτυακό. 

Πανεπιστημιακά Μαθήματα

  • Τα μαθήματα παρέχονται στις φοιτήτριες και στους φοιτητές μας διαδικτυακά είτε αυτά είναι ατομικά είτε ομαδικά (πάντα βέβαια οι ομάδες αποτελούνται από φοιτητές - φοιτήτριες της ίδιας Σχολής / Τμήματος για να υπάρχει ομοιογένεια) 

  • Μας δίνεται πλέον και η δυνατότητα να υποστηρίζουμε εύκολα φοιτήτριες ή φοιτητές Πανεπιστημίων εκτός Αττικής ή και Πανεπιστημίων εκτός Ελλάδος χωρίς κανένα περιορισμό.


Γενικές οδηγίες και τρόπος λειτουργίας

  • Στα διαδικτυακά μαθήματα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η καλή λειτουργία του internet. Για τον λόγο αυτό είναι καλύτερο να συνδέουμε τον υπολογιστή μας μέσω καλωδίου με τον δρομολογητή (router) του παρόχου μας και όχι ασύρματη ζεύξη ( WiFi ).

  • Αν κάποιος θέλει να εγγραφεί σε ένα μάθημα θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας δώσει το email του. 

  • Περίπου 1 ώρα πριν από κάθε μάθημα αποστέλονται email με τον σύνδεσμο (link) του μαθήματος και το απαραίτητο κωδικό πρόσβασης (password) . Αν κάποιος δεν έχει λάβει το email αυτό μέχρι και 30 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με την γραμματεία του φροντιστηρίου.

 

Ο επόμενος σύνδεσμος περιέχει και ένα πολύ από εγχειρίδιο για την εγκατάσταση της πλατφόρμας :

 


Για περισσότερες πληροφορίες, προγράμματα, δίδακτρα, εγγραφή σε τμήματα, ... επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 210-77.12 995, 210-42.20.970 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 22:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00) ή στο email μας : info@vitali.gr

 


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ

Οι μόνοι που μπορούμε και δίνουμε εγγύηση επιτυχίας!!